甜故世界

【甜故】調教女友(8)- 無法挽回的你

調教女友-男主阿宏原本想調教女友阿儀,一嘗口爆滋味,結果貪玩出事,一發不可收拾!

我睇住阿儀正在被男人抽插,佢既尖叫聲傳遍每一個角落,後面個男人一手扯住阿儀既頭髮,我地終於都隔著玻璃見到對方,我想衝過去救阿儀,但係俾南亞仔捉實,佢地要迫我睇住阿儀,睇住佢點樣被班男人玩弄。

個男人完事之後,佢地終於都放開阿儀,軟弱無力、細粒既阿儀攤左係地上,我馬上合埋眼,不斷咁擰頭,不願面對眼前既事實,而我只想可以即刻帶阿儀走,於是我再向佢地乞求。

我:朋友,求下你放我地走啦
南亞仔:係你女朋友要留低,俾我地玩
我:唔會架,點解呀?
南亞仔:你女朋友話佢留低可以晚晚服侍我地,但係要放你走。

我個刻聽完之後,心無比咁痛,就好似把人用刀割開一樣,阿儀用自己既身體黎換我走,但我竟然好無恥,竟然會見到佢被人強姦而興奮,我下流、賤格。

南亞仔:朋友,我地都玩左好耐,依架俾返你玩
我:好呀、好呀,我帶佢走、我帶佢走
南亞仔:咪走住,你地係我地面前表演下,咪俾你走囉
我:要做咩呀…
南亞仔:哈哈

佢地一邊大笑,一邊迫我食左粒唔知咩黎既藥,然後就將我推左入去阿儀間房,我馬上走去阿儀身邊抱住佢,我即刻除低身上既外套披係阿儀身上,時隔多月,我終於再次可以抱緊眼前飽受摧殘既身體,抱緊個一刻,我地兩個相擁而哭。

我:你做咩咁傻呀
阿儀:佢地要脅我,如果唔服侍佢地,就會傷害你
我:嗚嗚,我好掛住你呀
阿儀:嗚嗚…
我:我要帶你走

正當我起身要帶阿儀走既時候,有一陣好暈既感覺,走唔到幾步,思想變得好混亂,漸漸無法保持清醒,開始有種奇怪既感覺湧上心頭,身處依個環境,我竟然有一種想做愛既感覺。

阿儀:度門開唔到呀…點算呀
我:喂,朋友,你又話放我地走既?
南亞仔:哈哈,你地表演完,咪放你走囉

表演?咩表演?

班南亞仔守住係門口,一個揸住部電話係到拍梗,兩個衝埋黎我同阿儀度將我地分開,我睇住佢地夾硬要阿儀吞一啲野,然後就係佢身上倒左一啲油仲搽均全身,跟住就推左阿儀同我落床。

係依個時候,我見到阿儀既表情開始出現變化,佢變得好主動,佢捉實我黎錫,仲主動伸手去撫摸我,而我被佢既挑逗,馬上扯到硬一硬,我覺得好奇怪,唔通佢地俾左春藥阿儀食?

我:喂,你地被左咩我地食呀?
南亞仔:係好野黎架,你條女食左之後,晚晚都會主動服侍我地,唔肯走,哈哈哈

我心知不妙,屌呀,班仆街原來晚晚都逼阿儀食春藥,我就唔駛講都一定係食左,如果唔係,咁既情況仲邊度有心情扑野,但依家扯到好硬,仲好興,阿儀又咁主動,加上南亞仔話要睇表演,即係要我同阿儀當眾扑野啦

既然走唔甩,只好頂硬上,唯有希望屌完阿儀之後,可以走。

我大力推開發情中既阿儀,捉住佢個頭,一下就插入佢個咀,我終於都可以一嚐口交既滋味,阿儀好用力咁吸啜,仲發出雪雪聲,睇住阿儀個口一邊含撚、一邊流晒口水,加入口腔既濕熱度,同埋條脷好柔軟咁刺激我,馬上就忍唔住,將依個幾月出口到既火同精,猛力發射出來,阿儀係我射個一刻,特別用力一吸,將我所有既精都吞晒。

射完之後,我下邊仲係充晒血,硬崩崩,於是我馬上反轉阿儀,直接再黎抽插佢,可能已經食左藥進入狀態,我一路抽插,阿儀下面就一直出水,以前未有過既激烈呻吟聲,響遍成間房,而我亦都好快我再次發射。

依晚,我可以話係精盡人都差啲亡,射完兩次之後,已經發晒力,不過阿儀仲未肯停,佢主動走去挑逗南亞仔,一副慾求不滿既狀態。

南亞仔:朋友,你女朋友服侍完我地,就俾你帶佢走啦,哈哈

我只好眼白白睇住發晒姣既阿儀同一班南亞仔做愛,再次睇住佢做公廁、肉便器、不斷俾人中出、口爆、玩埋後庭。

一晚時間過去,南亞仔終於都肯放我地走。

不過,自此之後,阿儀亦都正式要同我分手,無幾耐仲離開埋香港,從此我地兩個就無再見過面了。

(完)

0 comments on “【甜故】調教女友(8)- 無法挽回的你

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: