甜故世界

【甜故】調教女友(7)- 再度重遇你

調教女友-男主阿宏原本想調教女友阿儀,一嘗口爆滋味,結果貪玩出事,一發不可收拾!

到底暈左幾耐,我真係唔知,到我醒返既時候,我已經係醫院昏迷左幾日,至於阿儀去左邊呢?雖然事後,我有問過醫院,但佢地話我暈左係後巷,有人發現之後就CALL白車送左我去醫院。

至於阿儀,佢地就話個日只係得我一個,而出院之後,我有打過俾阿儀,但係無人聽,而我有去過阿儀屋企,但佢地一家已經搬走左。

自個次之後,我就再無見過阿儀,佢好似從依個世界上消失左一樣。

至於我,係依幾個月時間入面,已經唔敢再踏入個條街,但當晚發生既一切仲係圍繞住我,夜晚發夢都會見到阿儀俾人輪姦既情況,睇住佢點樣俾人除晒身上既衫、睇住佢無力反抗被人蹂躪、睇住一個又一個男人輪流插抽佢。

每次係夢中掙扎一輪醒返,我都會抖唔到氣,好驚、好緊張,但我竟然係依個情況下,有生理反應,係夢遺?

終於,我今晚決定要再返去現場,我自己都唔知點解,我剩係想返去當日個度,我想搵返阿儀!

幾個月之後既今晚,我再次踏入令我恐懼既地域,雖然我曾經係度住過,熟悉既街道卻令我有陌生既感覺,我漫無目的就在街頭,又唔少女人都向我投以目光,我知道佢地係想兜生意,依刻既我係無咁既心情,但我仍然會望下佢地,點解?可能會以為其中一個就係阿儀掛。

突然間,一把熟識又令我驚訝聲音叫住我,唔係阿儀,就係當晚整暈我既南亞仔。

南亞仔:朋友,又係你?
我:你條仆街

正當我想出手打佢既時候,佢一大班同鄉已衝埋黎,好快就捉實我。

南亞仔:朋友,係咪想搵返條女呀?
我:阿儀?阿儀係邊呀?你捉左佢呀?
南亞仔:我地無捉佢,佢自己話要服侍我地
我:我唔信,快啲放左阿儀,我想見佢呀!
南亞仔:唔好嘈,你想見佢就跟住我地行啦

我馬上收聲,佢既同鄉用左塊布朦住我對眼,然後夾左我上樓,雖然睇唔到,但係我數住上樓梯時,大約轉左4、5個彎,即係唔太高,大概行左一段時間,我被佢地推左入屋,依一刻仲係朦住,咩都睇唔到。

南亞仔:朋友,你想見女朋友,依架俾你欣賞下

講完之後,佢地除左塊布,我望下四週既環境,係一間房,前面係一塊玻璃,玻璃另一面見到個女仔,個女仔背住我地,跪左係度幫南亞仔含梗,含左一陣之後,個南亞仔好用力捉實女仔個頭,下身不斷郁動,係度屌梗女仔佢個咀,屌左一輪之後,個男人下身用力一推,口爆左個女仔。

當個南亞仔放手再推個女仔落地既時候,我唔敢想像,眼前依個女仔就係阿儀,佢全身赤裸,被人朦住對眼,身上有好多紅色既痕,已經係被班南亞仔用力捉住時留下。

被人口爆完既阿儀,好快就被另一個男人捉住,推左埋去玻璃,我隔住塊玻璃,睇住個男人踢開阿儀對腳之後,馬上就從後抽插佢,玻璃無隔音,阿儀既叫聱傳遍兩間房。

《待續》

0 comments on “【甜故】調教女友(7)- 再度重遇你

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: