甜故世界

【甜故】調教女友(6)- 睇住阿儀被人逐個上

調教女友-男主阿宏原本想調教女友阿儀,一嘗口爆滋味,結果貪玩出事,一發不可收拾!

望住自己條女被人扑,個刻我好無助,好無力,除左求佢地之外,我咩都做唔!

南亞仔:朋友,你睇下,你女朋友服侍我地呀
我:求下你,放過佢,我俾晒啲錢你呀
南亞仔:我地唔要錢,我地要女人
我:我俾錢你地搵女人呀,唔好攪我女朋友呀
南亞仔:我地鍾意佢,要佢,唔要其他女人

講完之後,南亞仔無再理我,佢地開始除阿儀身上既衫,阿儀早已經上下真空,吊帶裙除埋之後,就更加係全身赤裸裸咁瞓左係度,而佢地見到阿儀大脾既水漬就更加興奮大笑,講左好多我聽唔明笑話,我諗佢地都係估唔到阿儀濕左,話佢好淫之類既說話。

其中一個執起早已被佢地掉到地上白色吊帶裙黎聞,然後除左條褲,攞條裙包住自己碌野chok,之後再用條裙抹落阿儀塊面,佢地仲係我個袋摷左阿儀條底褲同bra出黎,掛係身上玩,佢地見我仲係度嗌,於是將阿儀條底褲塞落我個口。

個刻我好後悔,如果唔係自己貪玩,依一刻係我扑梗阿儀,而唔係望住阿儀被人輪流扑。

我眼白白睇住佢地一個接一個擒上阿儀身上,蹂躪阿儀每一吋的雪白的肌膚,佢地提起阿儀對腳,直接就插左入去,完全無一點憐憫,係瘋狂咁大力抽插,原本被迷暈既阿儀被一下一下既進入而想出手反抗,好快就有另一個捉住佢,另一個就直接騎左上阿儀個頭,對準佢個口就插入去,阿儀上下都被人抽插梗。

佢地一邊抽插,一邊興奮大叫,隨住身體郁動越快,叫得越大聲,好快就直接射滿阿儀既身體同口,佢地唔被阿儀吐出黎,掩住佢把口,強迫阿儀吐精。

一個射完,好快又到第二個上,翻轉阿儀個身體,直接後入佢。

本來我一路既計劃,就係調教自己條女,令我可以享受一直都好想試既口交,點知依一刻竟然係睇住阿儀被人強迫口交,我係好憤怒、係好嬲,但我睇住自己條女被人屌,個種感覺好難受,但亦都有興奮既感覺,下面竟然有反應扯到好恆,我都好想參與一份。

點解?點解我咁變態……之後,開始暈,眼前影像開始漸黑,耳邊聽到既,就係阿儀俾佢地輪姦而發出既呻吟聲…

《待續》

0 comments on “【甜故】調教女友(6)- 睇住阿儀被人逐個上

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: