甜故世界

【甜故】調教女友(4)- 真空行街街

調教女友-男主阿宏原本想調教女友阿儀,一嘗口爆滋味,結果貪玩出事,一發不可收拾!

套戲完左之後,戲院開返燈,依個時候我見到阿儀塊面已經紅晒,而且仲軟攤係個位到。

我:你無事呀麻?
阿儀:衰人,你話呢?
我:嘻嘻,唔知呢
阿儀:你幾時變到咁曳曳架
我:好似係你曳啲喎
阿儀:你攪我先既
我:但我未攪你之前,你已經睇戲睇到濕
阿儀:唔睬你呀,我要去廁所呀

睇完戲散場,好多人第一時間都會去廁所,例牌大排長龍,所以我就拖住阿儀去商場上面個層,一來無咩人又唔駛排隊,二來就係實行下步計劃。

一切都如我所想,上多兩層既廁所真係無人排隊,加上夜既關係,商場好多舖都已經關門,人影都無多個。當阿儀想去女廁既時候,我就好快捉實佢,一齊入左去殘廁。

阿儀:喂呀,你想點呀
我:一齊去廁所囉
阿儀:無你咁好氣呀,你今日已經攪到我濕得好緊要啦
我:點解咁濕呀?
阿儀:你攪架囉,你知唔知條底褲濕左好唔舒服架
我:既然唔舒服,不如除左佢啦

講完之後,我就順勢除左阿儀條底褲,阿儀當場呆左,而我都錫返佢面珠一啖,以示安慰,不過可能真係底褲濕得太透,令佢好唔舒服,所以佢都無反對除左佢,仲好快手咁用紙巾抹乾淨自己妹妹就算。

跟住我地就去食野同行多一陣,阿儀明顯係好唔慣,就不時都伸手去後面遮住自己個patpat,我就同佢講,你唔著底褲係無人知架,你用手遮住,咪引人偷望你。

阿儀聽我講完之後,唯有扮自然繼續行街,因為屋企無晒零食,我地就去左超市入貨。雖然已經夜晚9點,超市都仲係有唔少人,人來人往既情況下,我諗到阿儀下面真空,上面吊帶,加上貼身裙,如果烏低身,真係會前面走光,下面個patpat形又會現晒出黎。

於是,我就扮晒同佢揀零食,開始引導佢,我專登係有男人既地方,突登叫佢睇下面個層架既野食,阿儀好多次都係唔發現既情況下,唔覺意被人視姦。

我既計劃係要令佢有「性飢渴」既感覺,所以今晚既調教,我都幾滿意,買完野我就送阿儀返去,不過就feel到阿儀有少少唔捨得,本來幫佢攞野上去佢屋企之後,就諗住走,點知阿儀就捉住我唔俾走。

阿儀:可唔可以唔好走呀?
我:做咩呀,唔捨得呀?
阿儀:嗯…唔知點解,今晚特別唔捨得你…
我:但你爸爸媽媽係度,唔方便係度過夜喎
阿儀:嗯…
我:傻妹,唔捨得我,咁我地今晚一齊囉
阿儀:好呀,我同媽媽講聲先

其實,我地間唔中都會出去過夜,而且都見過對方既父母,所以阿儀屋企人都唔會過問,而個傻妹睇黎已經好想要,即係我計劃成功,差唔多可以到收成期,既然佢要跟我出去,一於今晚就試下佢啦。

阿儀:我地走啦,佢地瞓左呀
我:哦,好啦

由於土地問題,我地都同屋企人住,帶阿儀返去又點會玩得盡興,所以我地今晚都係出去時鐘酒店開房,咁就可以玩得開心又放心,但揀酒店方面,我就做左少少手腳。

我:今晚我地出去過夜?
阿儀:好呀,我剩係想同你一齊
我:不過咁夜,我依架上網剩係搵到依間咋,你o唔ok?

我搵左間情趣酒店,仲要係book左sm主題房。

阿儀:吓?依間?你…你想點呀…
我:哈,依架得返依間咋,唔book就無架啦
阿儀:是旦啦,你有陰謀既
我:係呀,我地唔好搭𨋢啦,行樓梯呀
阿儀:哦

出發之前,我突登拉阿儀去行樓梯,因為我想佢在淫啲,所以推開防火門之後,我馬上推佢埋牆,一輪猛烈既愛撫同親吻,令到阿儀不知所措。

阿儀:喂…停…停手呀
我:你唔係想要咩…(我一邊哄埋佢耳仔講,一隻手正在把玩佢既乳房)
阿儀:係…係呀…
我:你今日被好多男人視姦呀,享唔享受呀?
阿儀:嗯…呀…唔…唔知呀…
我:我問你享唔享受呀?(手指掃佢真空既妹妹)
阿儀:唔…唔好啦,上到房先啦…
我:我要你答我享唔享受呀(手指插入去)
阿儀:呀…享受呀…
我:我依架要你上下都真空

講完之後,我要阿儀轉身,除左佢個bra,然後同我行去酒店,阿儀無反抗,任由我去擺佈,但係佢件吊帶背心已經可以睇到佢飛釘,下面大脾仲有少少水漬添。

行去酒店既過程,阿儀只係捉實我,唔敢週圍望同出聲,feel到佢好緊張,行既路程都唔係遠,大概20分鐘就到。

好快,我地就可以上房大戰。

間房仲係有齊手扣、鐵鏈、麻繩、蠟燭、皮鞭、眼罩、乳夾、震棒、木馬,今晚一定要同阿儀玩齊所有野!

《待續》

0 comments on “【甜故】調教女友(4)- 真空行街街

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: