甜故世界

【甜故】調教女友(3)- 開始調教 享受視姦

調教女友-男主阿宏原本想調教女友阿儀,一嘗口爆滋味,結果貪玩出事,一發不可收拾!

大家可能想知,點解阿儀由對性既半冷感變到咁想要?

就係我突登改變我地上床既習慣,依段時間入面,唔好話扑野,我連普通既身體接觸都儘量減少,目的就係要淡化阿儀對我接觸佢既感覺,然後再係今次愛撫佢,就可以好快挑起佢身體既反應,對性慾既渴望。

面對我既逗弄,阿儀慢慢由抗拒漸漸變為享受,我的手指沿住裙邊伸入去觸摸佢既妹妹,已經非常濕潤,睇住塊鏡,我可以見到阿儀面上表情既變化,微合的雙眼再加上泛紅的臉蛋,再加上佢發出既陣陣呻吟聲,已經話左俾我知,佢進入了狀態。

我腦中已經有將佢推倒,瘋狂抽插佢既畫面,不過因為要實行調教計劃,所以我要忍住。所以我停手,而阿儀亦都邊喘氣,邊馬上整理身上的衣物。

阿儀:你呀…
我:做咩呀…
阿儀:你好耐都無掂過我…
我:哈,你好想要呀?
阿儀:依!衰人,你蝦我!
我:我點捨得蝦你呀,我地依架要去街街呀。
阿儀:我…我…濕左呀…
我:哦?邊到濕左呀?
阿儀:你知架!
我:我地買左飛睇戲就夠鐘啦!你要換就快啦
阿儀:唔啦,趕時間,行啦
我:喂,你件衫未整好呀,等我幫你拉一拉啦。
阿儀:哦,好呀

嘻嘻,就係咁,阿儀就濕晒,著住條有水漬既底褲出街,而依個都係計劃既一部份,我預好晒時間,仲有呀,突別揀係佢就黎 M 既日子先進行,因為人地話女人黎 M 既日子,係特別敏感。

係出門口個時,我突登拉一拉阿儀件衫,扮晒幫佢整好,其實就係想拉底少少個心口位,等佢條事業線同成個BRA既花紋都若隱若現,而我一路拖住阿儀行街,一路都留意到有幾個男人偷望佢,加上阿儀又細粒,只要有男人借啲意高炒望落,半個波都可以睇晒。

阿儀亦都有察覺到依點,佢本來都想拉返高件衫,但係大街大巷咁多人望住又尷尬,所以唔敢再整,唯有忍受一下,而我就享受梗自己條女俾人視姦既個種快感。

入到戲院等梗開場個時,阿儀同我講

阿儀:喂,你覺唔覺好多人偷望我。
我:係咩,我又唔覺呀,你咁靚女,平時都係多人望架啦
阿儀:哈,唔係呀,今日個感覺好唔同
我:點唔同呀?
阿儀:我…我…好似
我:好似咩呀?
阿儀:我好似被人非禮…
我:睇下你又會非禮…
阿儀:唔係呀,頭先過馬路個時,有個男人行得好埋,我feel個patpat俾人掃左下…
我:我錫返啦,應該係太多人,先唔覺無心撞到啫。
阿儀:嗯…開場啦,睇戲啦

嘩,阿儀唔止俾人視姦,仲要俾人摸,聽到我個心都卜卜跳,下面都即刻沖血,不過就唔會表現出黎,所以我都要呵返佢,安慰下佢啦。

套戲係阿儀同我都一直想睇既,係個種少少文青、事實FEEL既愛情故事,但我最估唔到既,就係當套戲去到男女主角重逢上床既情節時,阿儀明顯好肉緊,好用力捉實我對手,我偷偷望過去時,仲見到佢兩隻腳夾緊又放鬆。

唔通,阿儀有生理反應?於是,我就試探一下佢,我換手拖住阿儀,而另一隻伸手就伸過去搭住佢對腳,一開始既時候,當然唔係直接去攻佢敏感位,而係好似平時咁搭住佢,然後慢慢、一下一下摸上去少少,見佢無阻止,我就試試沿裙底伸手入去,直到手指接觸到佢條底褲。

阿儀今次沒有推開我、亦都無出聲反對,只係將個頭都挨近我,我當然唔會放過依個機會,手指不斷來回挑逗佢,手指頭漸漸感到阿儀條褲濕透既感覺。

戲院螢幕播住男女主角上床既情節,而阿儀係我手指既挑逗撥弄之下,亦都隨著女主角一齊發出呻吟聲,環廻立體地傳入我既耳,我真係好享受個種感覺,係戲院黑麻麻既環境之下,可以玩弄一直都保守既阿儀。

我想再大膽啲,手指再深入去探究,但阿儀捉實我,頭在搖晃想示意我聽,而我仲感到佢身體微微顫抖,佢從來都未試過有依個反應,所以我唔理佢既反對。

一隻手捉實佢,另一隻早已在門口預備既手指,已經攻進大門,入面已經濕潤一片,而且感到有少少帶微溫、黐立立既水流了出來,阿儀本能地用手掩住把口抵住發出的呻吟聲。

依個時候,其實我好想順勢推阿儀落去幫我含,但係計劃係唔可以實行得太快,所以當我見到阿儀有反應時,我就馬上停手,唔再玩落去,因為我要進行下一步。

《待續》

0 comments on “【甜故】調教女友(3)- 開始調教 享受視姦

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: