甜故世界

【甜故】調教女友(2)- 調教計劃始動

調教女友-男主阿宏原本想調教女友阿儀,一嘗口爆滋味,結果貪玩出事,一發不可收拾!

阿儀一直都唔肯同我口交,就算我幾想要個種征服感都好,始終都係逼唔到佢既,唯有平時靠自己一邊幻想,一邊打飛機啦,但為左有更加逼真既感覺,我仲得登去買口交感十足既飛機杯黎解決。

但係飛機杯又點及得上真人,試諗下,當你將條大肉棒插入條女個口度時,柔軟既口腔與口水濕潤既感覺而且令你酥麻,再加上佢條脷不自覺接觸龜頭既敏感位,已經令我全身打左個震。

如果可以再強硬少少,強逼佢雙手擺後面跪低,捉實佢個頭、屌埋佢個咀,強行抽插一輪,聽埋佢不情願發出既嗚嗚聲,最後再深喉口爆,要佢吞精,嘩,咁就完美啦。

幻想係美好既,返到現實世界又係另一回事,要阿儀咁做,根本就無可能,不過我無計啫,唔等於人地無架麻,於是我開始上網搵下有無人分享點樣調教條女,又或者出個po,睇下有無師兄可以教路。

結果,好快就有回覆,但都係 on9 既答案,例如係話「我無撚用」、「個度太細,條女睇唔到」之類既答案,又有啲留言係話:「等我親身上陣教下你條女啦」等,仲有就係有女仔留言,不過就係招生意囉。

不過,都有啲高手肯分享下心得,再加上不斷上網搵其他方法,最後都領悟到少少野,就係要慢慢循序漸進,改變佢既生活。例如,最簡單就係衣著入手,試問有邊個女人係唔鍾意扮靚同埋被人讚佢靚。

所以,我開始研究衣著配搭,襯返佢既風格同時又帶返幾份性感,經過一輪研究之後,我終於都叫有少少依方面既觸覺,於是我就決定同佢去街既時候,都會帶佢去睇下衫、試下衫。

慢慢,阿儀都開始被我改變左佢既衣著

阿儀:今日出街點襯衫好呀?
我:而家天氣暖暖地又有少少涼風,咁就更係依件同依件啦!
阿儀:吊帶衫加半身長裙?
我:係呀,再加返件薄薄地既外套,拿,依件啦!同埋今日咁文青,著依對平底鞋啦
阿儀:好啦,咁我就聽你話啦。

唔駛一陣,阿儀已經換好衫企係我面前,個下真係好有成功感,我之所以搵件吊帶衫俾佢,目標就梗係佢條事業線,唔係要我睇,我係要佢行出街 Show 下身材,等班男人視姦佢之外,都可以羨慕下我,而下身條裙就有少少窄既感覺,只要佢烏一烏低身,唔單止前面有上半球,下面都會盡現屁股既線條。

阿儀換好之後,就係全身鏡之前,不斷咁睇返自己個 look,咁我就更係乘勢讚下佢,等佢有飄飄然既感覺,再氹下佢就可以實行我第二步既計劃。

衫就著好,出街之前都有樣野要做,就係第二步,挑逗佢令佢腦海泛起一絲淫意,我故意係塊鏡前面,從後攬住佢,係佢耳邊講盡讚美既說話,,然後錫佢、隔住件衫撫摸佢身體,阿儀俾我捉住逗弄,本來少少想掙扎,但慢慢開始迎合我既動作而俾出反應。

我:嘩,我女朋友真係好靚呀!
阿儀:哼,我不嬲都靚架啦!但係,我件吊帶好似…
我:好似咩呀?
阿儀:好似太露?會唔會走光架?
我:更係唔會啦,我會保護你架麻
阿儀:係咩,但你依架唔似保護我,似係想侵犯我喎
我(哄埋佢耳邊講):邊度有呀
阿儀:喂…呀…做咩哄咁埋呀…

《待續》

0 comments on “【甜故】調教女友(2)- 調教計劃始動

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: