情趣介紹

【有片睇+超多圖】片山萌美 唯美的性感

今日介紹既係被日本媒體封為「最強美乳」,精緻臉蛋又帶點楚楚可憐感覺的日本知名女星片山萌美。

2014 年出道,被日本媒體封為「最強美乳」,精緻臉蛋又帶點楚楚可憐感覺的日本知名女星片山萌美,傲人 G 級導彈再加上一雙完美比例的美腿,令佢係第 44 屆日本小姐選拔,獲得「自然小姐」稱號,而佢拍攝既寫真同係多套電影入面既大尺度演出,迅即獲得超強人氣。

螢幕截圖 2021-05-18 下午4.50.21

片山萌美出過全裸寫真集《裸芯》、主演過電視劇《偵探物語》、NHK 大河劇《韋駄天~東京奧運故事~》、獵奇電影《劇場版屍囚獄》、經典 H 漫改篇電影《教科書沒教的事》、講戀足癖既《富美子之足》,仲有就係康城得獎電影《小偷家族》。

螢幕截圖 2021-05-18 下午4.49.25

片山萌美演技得到認同,而佢既身材亦都吸引唔少人,大家一齊欣賞下

0 comments on “【有片睇+超多圖】片山萌美 唯美的性感

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: