甜故世界

【香港甜故】人妻出軌記(11)- 羞辱式的刺激

平凡人妻,因為老公的安排下,踏上刺激的性遊戲體驗。

作為人妻既我,原本只係單純交友app貪玩放相,估唔到會發展到參加sex party,甚至同陌生男人上床,而阿迪自見面開始,一直都對我好溫柔、體貼,不過人始終都有好多唔同既一面,我又點會估到一個有錢、靚仔,竟然會對我依個人妻著迷?

重新走入尋晚我同阿迪翻雲覆雨既房間,床上被鋪仲係亂作一團,情趣椅附近地下仲留下一灘水漬,應該都係我尋晚攪出黎既,反而我對好似各種形狀既性玩具有興趣,於是就隨手攞起一件。

我:嘩,咁大碌既
阿迪:哈哈,你尋晚咪試過依款囉。

尋晚既畫面即時一幕幕係我腦中浮現,被人侮辱、羞恥露出、當眾朝吹,諗起都令我打冷震,我馬上就放低支震棒,改為研究飛機杯,於是好奇問阿迪。

我:點解黎到sex party仲要用飛機杯既?
阿迪:哈,各取所需啫,有人鍾意做愛,有人鍾意睇人做愛,又有人搵唔到食,咪自己攪掂囉
我:原來係sex party都會搵唔到食?
阿迪:係架,男多女少既時候,女人話晒事,男人真係未必食到架
我:我尋晚咪差少少渣都無…
阿迪:都係呀,因為你唔拒絕,佢地就當你默認一切既行為,而且你咁靚,有邊個男人會唔想上你呀
我:喂呀,唔好再提啦…不如講下其他野呀
阿迪:你想知咩呀?
我:例如有無人係有啲奇怪既要求?(我指一指前面的木架裝置)
阿迪:你指?個樣?如果你想知,不如親身試下

係,我想知既係眼前X形木架,究竟俾人綁上去既感覺係點既呢?

阿迪示意我舉起雙手,然後佢扣好上方的皮帶扣,接下來把雙腳分開扣起,我成個x形都綁在木架上,感覺其實幾羞恥,係完全無法反抗的情況下,身體任人漁肉。

阿迪綁好之後,就問我會唔會太緊或者太痛,我就話力度ok,跟住佢問我,要唔要再試下綁住之後既玩意,我示意可以之後,我同佢之間既遊戲,又再次展開。

阿迪一改以往對我溫柔既態度,扯開了我件浴袍,用力揸我對波、用手指搣我的乳頭,我痛得大叫了,阿迪替我戴上球狀的口塞,再開動了震棒插進我的陰道,然後以嚴厲的語氣,同我講。

阿迪:你知唔知,當你選擇將自己身體放上網被人欣賞既時候,每晚就有唔同既男人幻想同你發生關係。
阿迪:你係佢地個幻想之中,可以係極盡淫盪既賤婦、背夫偷食既人妻。
阿迪:但係更加多人想你成為佢地既獵物,俾佢地捉住強姦。
阿迪:你估下,我每晚幻想中既你,係邊一樣?

我擰頭示意唔知道。

阿迪:我話你知呀,幻想之中,我想佔有你,得到你,從你老公手上搶走你。

雖然整個過程,阿迪只係一邊講,而沒有愛撫刺激我,但我聽住佢講既每句說話,我下面已經不自覺地濕,口中發中陣陣的呻吟聲,更加有「想要」既感覺。

阿迪:我再講多樣野你知呀
阿迪:尋晚你老公無走,係面捉實對你手個男人就係佢,佢想你完全無得反抗,佢要睇住你被一堆男人玩弄,佢親手將你推入色狼群之中,任由佢地佔有你既身體。
阿迪:你老公睇住你俾人奶既時候,特別性興奮,仲係你面前,抽插另一個女人。

我無法出聲抗議,只係嘴裡發出「嗚…嗯…」的叫聲,我沒法知道係真定假,但我知道,個刻有種被老公出賣的感覺,卻帶有莫名其妙的興奮狀態。

阿迪面對住我,單手輕拓我的下巴,用近乎命令的語氣對我說:好多男人等梗你呀,你要逐一服侍佢地。

而我,竟然淫賤地點頭說:好…好呀…

《待續》

【香港甜故】人妻出軌記(1) - 今晚挑逗你

【香港甜故】人妻出軌記(2)- Phone Sex 初體驗

【香港甜故】人妻出軌記(3)- Phone Sex 聯乘真人試玩

【香港甜故】人妻出軌記(4)- 我係萬人迷

【香港甜故】人妻出軌記(5)- 特別出火服務

【香港甜故】人妻出軌記(6)- 雄性霸地盤的心態

【香港甜故】人妻出軌記(7)- Sex Party 的偶遇

【香港甜故】人妻出軌記(8)- 當眾露出、集體性愛

【香港甜故】人妻出軌記(9)- 浴火焚身,終於俾左佢

【香港甜故】人妻出軌記(10)- 老公你係邊?

睇字聽聲仲唔夠?咁就要用埋飛機杯啦!

男性飛機杯 一套有齊 陰道版、後庭版、口交版

✅ 一套有齊3個版本:陰道版、後庭版、口交版 ✅ 清洗後可循環再用 ✅ 深入敏感地帶 ✅ 不同版本,為你帶來全方位享受

HK$120.00

0 comments on “【香港甜故】人妻出軌記(11)- 羞辱式的刺激

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: