甜故世界

【香港甜故】人妻出軌記(9)- 浴火焚身,終於俾左佢

平凡人妻,因為老公的安排下,踏上刺激的性遊戲體驗。

阿迪帶左我入房之後,扶我去床邊坐低,俾左支水我飲,個心先開始慢慢冷靜下來,亦都望下房內的環境,除了一張大床之外,仲有一張奇怪形狀的情趣椅,牆上有一個X型的架,仲有好多唔同款既性玩具,同埋四圍都有好大塊既全身鏡。

我係鏡到望住自己衣衫不整,真係有種被人輪姦既感覺,下面因為噴左好多水既關係,有少少唔舒服,而我隻手就沾滿了好多不知名液體,聞落仲有陣腥味,我諗應該係頭先有人射精落我對手。

阿迪提意我可以去沖個涼先,咁就更係好啦,馬上入去清洗,不過浴室係落地玻璃,即係我要赤裸裸係阿迪面前沖涼?

阿迪都留意到依點

阿迪:我出一出去先
我:唔緊要啦,你留係度啦
阿迪:你唔介意咩
我:有咩好介意呀,頭先都被你睇到晒
阿迪:咁我轉身望向牆啦
我:好啦

講完之後,我就入左去沖涼

阿迪:頭先…
我:頭先,我真係無預期係咁架,所有野都發生得好突然
阿迪:你有無怪我?
我:我.我有一刻好想你出現救走我架
阿迪:SORRY呀,因為依度既規矩,係女方唔叫停或者唔好,其他人係無權阻止
我:原來係咁,唔怪得之,你之後先出現啦
阿迪:SORRY
我:都唔關你事,係我自己第一次黎依度玩,無經驗啫

可能我倒得太多皂液,突然跣一跣腳,大叫左一聲

阿迪聽到就馬上衝左入黎。

花灑的水不斷流下,我全身赤裸裸濕透地站在他的面前,下意識想用雙手掩護自己的身體,但是腦海浮現出淫亂的畫面,我不得不承應,個一刻我想得到別人的慰藉,我想得到擁抱,我想得到更多,我想做愛。

我拉住原本想退出去既阿迪,同佢講:

我不顧一切都埋去抱緊阿迪,我們兩個人在水中接吻,四片嘴唇、兩個身軀,緊密地扭合在一起,相互地交纏起來的感覺,令我忘卻了所有,我跪在他的跨下,直接同佢口交,一含一啜再加上手掌的按摩,相互地交替的動作。

水花令我無法張開眼細看阿迪的表情,但是從他的手按實我的頭,從咀內感受到他又大又硬的肉棒,我就知道他已經進入了興奮的狀態,我的動作隨之加快,他的反應也漸漸強烈起來,在我一輪的挑逗之下,他終於也按耐不住。

阿迪將我抽起趴向牆,雙手用力地搓揉胸部,他的肉棒正在我的大腿之間磨擦,水聲與呻吟聲充斥整個浴室,此起彼落。

阿迪:嗄~嗄~可唔可以俾我呀?
我:啊~啊~好~好呀~

他得到我的允許後,就像一個小朋友獲得獎勵,深深地把頭埋進我身體,時而輕柔親吻、時而用力吸啜,每一吋的肌膚,就在激情之間,他的肉棒終於衝破了所有,進入了我的身體。

他就像著了魔,抽插的速度好快好快、而且每一下都十分深入,也令我更加情不自禁地大叫起來,身體開始無法承受他的衝擊力,震抖的雙腳,幾乎無法再支撐下去。

阿迪緊緊地抱實我,不讓我跌下,但是他沒有拔出他的肉棒,而是一邊從後推插我,一邊引領我走出浴室,我們兩個連體嬰似的,步履蹣跚地走到情趣椅前。

我躺在椅子上,阿迪把我的雙腳打開,分放在兩旁的支架、扣上了皮帶,我依架就好似係診所進行婦科檢查既姿勢一樣。

阿迪再一次吻我全身,同時為我帶上手扣,緊緊地固定在椅子的把手上。當他吻到我敏感的耳仔時,細細聲同我講。

阿迪:由我係網上見到你個刻,我就已經被你吸引住
我:點、點解呀?
阿迪:因為你既體態、你既嘴唇,都散發住令我入迷既魅力
我:我、我結左婚架
阿迪:我知道,就係因為你結左婚,我更加想得到你

說完之後,阿迪再次把肉棒插入我身體,磨擦為我們帶來無比的性興奮,直到阿迪加快速度的進出,他好快就射了入來,而在肉棒出的一刻,我再次在他面前潮吹了。

情趣椅上的大戰,加上之前發生的事,幾乎耗盡我所有的力氣,在我昏睡之前,只係依稀記得阿迪解開手扣、腳扣,然後抱我上床睡覺,感覺好漫長,又不太實在。

《待續》

【香港甜故】人妻出軌記(1) - 今晚挑逗你

【香港甜故】人妻出軌記(2)- Phone Sex 初體驗

【香港甜故】人妻出軌記(3)- Phone Sex 聯乘真人試玩

【香港甜故】人妻出軌記(4)- 我係萬人迷

【香港甜故】人妻出軌記(5)- 特別出火服務

【香港甜故】人妻出軌記(6)- 雄性霸地盤的心態

【香港甜故】人妻出軌記(7)- Sex Party 的偶遇

【香港甜故】人妻出軌記(8)- 當眾露出、集體性愛

睇字聽聲仲唔夠?咁就要用埋飛機杯啦!

男性飛機杯 一套有齊 陰道版、後庭版、口交版

✅ 一套有齊3個版本:陰道版、後庭版、口交版 ✅ 清洗後可循環再用 ✅ 深入敏感地帶 ✅ 不同版本,為你帶來全方位享受

HK$120.00

0 comments on “【香港甜故】人妻出軌記(9)- 浴火焚身,終於俾左佢

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: