甜故世界

【香港甜故】人妻出軌記(8)- 當眾露出、集體性愛

平凡人妻,因為老公的安排下,踏上刺激的性遊戲體驗。

結果,我一生第一次被女人挑逗做愛就係咁發生左,仲第一次體驗咩係集體性愛。

今次輪到B贏,而手上最多牌,輸得最甘既係我。出得黎玩都預左,而且又應承左,無理由走數,咁我唯有硬接招啦。

B提意,要我同C女即場互模先,C女二話不說,就直接拉開我件浴袍,我對波應聲彈左出黎,直接曝露左係班男人面前,依個時候,我聽到現場一片起哄,好多人馬上走埋黎圍觀,個一刻,我覺得自己好醜,滿臉通紅、熱熱地,只好把頭擰側,緊閉雙目,半咬著唇。

我覺得自己好淫賤,赤裸嘅身體唔單止被人睇晒,依架仲被個女人挑逗、撫摸,C女扯開我件浴袍之後,直接就啜我的乳頭。

手指沿著我身體不繼來回輕掃,直到我雪白的雙腿八字型咁分開,懸掛在茶几上,在場每一個男人都可以清晰睇到我下體同黑色的陰毛。

她的挑逗令我發出呻吟聲。

我害羞到把頭耷得更低,而C女都除左自己件浴袍,一隻手搓揉自己對波,一隻手開始掃弄我下體,當她要準備指插的時候,我下意識本想用手遮擋,但突然間後面有對手捉實我,令我完全無法反抗。

佢地不斷地玩弄、挑逗及指插,令我身體開始有反應地扭曲起來,就連保護我的眼罩都跌左落黎。

「嘩,好撚靚女喎」
「攪到我硬晒」
「好想入佢呀」

尖叫聲始起彼落,依刻好想有人救我,如果老公係度,佢會唔會馬上帶我走呢?
我即刻諗起阿迪,唔知佢走左未呢?

我鼓起勇氣擘大眼,希望可以搵到阿迪既身影,希望佢可以救到我,但係童話故事始終係童話,現實世界又點會真係有人及時救美,我開始感覺到身上有好多對手游走,有人搓我對波,有人吹我耳仔,有人錫我對腳,有人奶梗我下面,而我被人捉住既手,唔知幾時又多左兩支肉棒係度磨擦。

我聽到C女就係我側邊呻吟,佢好似被人推撞咁撞落我度,原本合埋眼唔敢睇既我,偷偷望左一下C女。

發現原來A男已經後插梗佢,而且仲一邊插,一邊抽打佢,C女露出享受的表情,我卻感覺好似被人輪姦。

我再望一望下邊,發現奶梗我既係B男,佢純熟度玩弄我的陰部,佢條脷更加深入我既洞穴,我心裡雖然不太情願,但係身體依然有反應,分泌出好多水,而且開始有想尿尿既感覺,突然間有硬物插左入黎,而且仲帶有強烈震動,令我身體馬上發熱、抽搐、扭曲,雙腳隨著硬物的抽插而來回夾緊。

好快,好快,好快,我終於都忍唔住,好似瀨尿咁,噴左好多水出黎,之後,成個人都軟弱無力,攤坐係梳化上。佢地見我玩到高潮,就想乘勢插我,但我好快就say NO,大嗌唔好。

因為依個係sex party既規矩,無論玩到條女點,只要say no,佢地都唔可以插,或者進一步行動。

所以佢地好快就轉目標,C女身邊馬上多左幾個男人,而且已經換左另一個男人係後面抽插佢,而佢前面就企左另一個男人,睇到佢後面俾人插,前面就幫人含。

我另一邊又有對男女開始埋牙肉搏。依個時候,有人走埋黎扶起我,幫我拉返好件浴袍,可能我太過驚,馬上就推開個男人,我怕我真係會被人強姦。

但依個男人,即時緊抱我、安慰我:「係我呀,阿迪」
我個心即刻定左下來,但眼淚開始忍唔住流左出黎,阿迪見到依個情況,就半攬半拖,帶左我上二樓既房。

我合埋眼,唔敢睇眼前淫亂既景象,只係聽到男男女女不斷發出既呻淫聲。

呀~呀~
我要呀~
快啲黎屌我啦~
嗯~啊~

岩岩既情況,已經夠震撼我,點知入到房又係另一個震撼。

《待續》

【香港甜故】人妻出軌記(1) - 今晚挑逗你

【香港甜故】人妻出軌記(2)- Phone Sex 初體驗

【香港甜故】人妻出軌記(3)- Phone Sex 聯乘真人試玩

【香港甜故】人妻出軌記(4)- 我係萬人迷

【香港甜故】人妻出軌記(5)- 特別出火服務

【香港甜故】人妻出軌記(6)- 雄性霸地盤的心態

【香港甜故】人妻出軌記(7)- Sex Party 的偶遇

睇字聽聲仲唔夠?咁就要用埋飛機杯啦!

男性飛機杯 一套有齊 陰道版、後庭版、口交版

✅ 一套有齊3個版本:陰道版、後庭版、口交版 ✅ 清洗後可循環再用 ✅ 深入敏感地帶 ✅ 不同版本,為你帶來全方位享受

HK$120.00

0 comments on “【香港甜故】人妻出軌記(8)- 當眾露出、集體性愛

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: