情趣介紹

【AV 介紹】國民的台灣混血美妹 伊東める(伊東愛瑠)

今次要介紹俾大家既就係「国民的台湾ハーフ(國民的台灣混血)」伊東める(伊東愛瑠),清秀、美肌,優美既身材。

今次要介紹俾大家既就係「国民的台湾ハーフ(國民的台灣混血)」伊東める(伊東愛瑠),清秀、美肌,再加上優美既身材線條,外型已經相當之吸引,而佢仲精通中文、日文和英語,大家睇佢既 AV 片都唔單止聽日文,仲有比較熟識既中文,增加你既投入感。

伊東める(伊東愛瑠)係童星出身,細細個就係台灣拍過戲,所以先有国民的台湾ハーフ(國民的台灣混血)稱號,至於點解佢會 AV?原因就係媽媽管得太嚴,而佢好鍾意「做愛」做的事,所以豁出去,飛到日本出道成人愛情動作拍片。

伊東める(伊東愛瑠) 被最知名的片商 Moodyz 發掘出道,全因為條件不錯,清秀的臉蛋、白晰到能看到微血管的美肌、粉紅色的O頭,仲要有美尻,而整支作品伊東都一直叫個不停,唔止「打咩」、「打咩」,仲有「來了」、「來了」,表演台灣女人既高潮。

作品名:ニーハオ、新人元国民的台湾ハーフ美少女イクイクAVデビュー!!

品 番:MIFD-156

發行日:2021/05/13

女優名:伊東 める(伊東 愛瑠,Ito-Meru)

事務所:Wish

twitter:https://twitter.com/wish_meru

Instagram:https://www.instagram.com/wish.meru/

0 comments on “【AV 介紹】國民的台灣混血美妹 伊東める(伊東愛瑠)

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: