趣味奇聞

【精選圖輯】日本《褲襪之日》 襪控記住依兩日啦

對於對襪有特別喜好既人士就要好好記住,事關 5 月 15 號係日本一年一度既 褲襪之日(ストッキングの日),而 9 月 6 日就係黑褲襪之日(黒タイツの日)。

大家知道 5 月 15 號、9 月 6 號係咩日子嗎?唔知都唔緊要,依兩日對於一般人黎講,只係普通既日子,而對於對襪有特別喜好既人士就要好好記住,事關 5 月 15 號係日本一年一度既 褲襪之日(ストッキングの日),而 9 月 6 日就係黑褲襪之日(黒タイツの日)。

日本既網民會特別係依兩日分享更多襪襪相片,對於身為襪控既你,又點可以錯過呢?所以我地都特別推出精選圖輯,俾大家慢慢欣賞。

0 comments on “【精選圖輯】日本《褲襪之日》 襪控記住依兩日啦

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: