趣味奇聞

【愛愛樂】大陸掃黃!內地首間「性愛娃娃體驗館」已被封!

大陸不嬲都係嚴禁色情,仲不時有掃黃行動,但估唔到性愛娃娃都一樣唔得!

大陸不嬲都係嚴禁色情,仲不時有掃黃行動,但係掃親都係真人妓女,所以有人就走法律罅,係2018年開左間名為「愛愛樂」既性愛娃娃體驗館,唔係插人係插公仔黎賺錢,點知近日當局就出手,咁就被深圳公安查封了。

老闆李博就話,由於佢以前返工廠個時,發覺男女比例嚴重失衡,根本都識唔到女仔,而且住既宿舍又細,廁所又要公用,真係打飛機都無地方,於是佢就忽發奇想,係工廠區附近開左「愛愛樂」,俾班工友解決生理需要,每次收費 188 人仔,而日均客量高達 70 人。

但係依架就已經被深圳公安查封,客人都嚇走晒,至於以後會唔會有機會重開,當局就無講,而都絛解釋查封既原因。

來源:sixthtone.com

0 comments on “【愛愛樂】大陸掃黃!內地首間「性愛娃娃體驗館」已被封!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: