趣味奇聞

【Sex 教學】女生最討厭的 8 種做愛行為 男生不要再自以為是!

做愛個時要記住依8個行為唔可以做架,女人唔鍾意架!

男女對於性,都要唔同睇法和需要,而男人好多時都因為睇多左成人愛情動作片既關係,好容易係做愛既時候,將女朋友、老婆代入女優既角色,甚至係模仿當中既動作,不過掉返轉係女生角度出發,原來有 10 種行為,係女仔非常討厭架!

1.叫大聲啲!

只要係做愛既過程中,女仔感到舒服就會發出自然既呻吟聲,至於 AV 入面既女優點解叫得咁勁,咪因為要效果,而唔係舒服囉!

2.過份追求噴射式潮吹

除左叫床之外,AV 既女優都會用「潮吹」黎表達高潮,而係現實之中,女仔係性愛之中都會有分泌,不過因人而已,唔會下下都噴射式既!

3.AV 體位

其實女仔好簡單,最重要係感覺同舒服,而唔係千變萬化既高難度體位,而且你亦都唔係男優,亂咁黎插,分分鐘會整親架!

4.係咪高潮呀?

拿,都係個句,女人係性入面係好講感覺同心,男人高潮就係射精,而女人既高潮係可以無窮無盡,而且亦都唔係每一次做愛都一定會有高潮,所以大家都唔好太勉強。

5.捉得太緊

明白到男仔好多時都想表達一種強佔既獸性,不過太用力捉實女仔就會好似強迫佢地,反而會令對方反感,特別係女仔用口服侍你個陣,千祈唔好亂走火而口爆佢呀,最好就係事前要得到同意,唔好按實佢個頭,迫佢地呀,好唔尊重架!

6.前戲好緊要

除左尊重之外,事前既功夫都有助提升女仔係性入面既感覺,活用你 10 隻手指去刺激佢身體既敏感地帶,再係佢耳邊溫柔讚美佢,肯肯定雙方都會有意想不到既效果。

7.做得太耐

拿,都係睇得 AV 多出事啦,前戲部份花多少少時間係 ok 既,但抽插太耐就會令人太攰,甚至令女仔反感,而最佳時間就係要互相協調啦。

8.做完就瞓

你要記住,對方係女朋友或者老婆,你地之間唔止係性,仲要有愛,抽插完事之後,一定要俾個大大既擁抱佢,咁先可以令感情更上一層樓。

0 comments on “【Sex 教學】女生最討厭的 8 種做愛行為 男生不要再自以為是!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: