趣味奇聞

【有片睇】深田詠美玩震震挑戰 濕晒傾電話

又係深田詠美呀!今次大玩震震挑戰,仲濕晒添!

早幾日,我地先報導完「深田詠美露出胸部向 Youteube 既事件」,原因係佢拍左啲俾 Youtube 認為係關於性既影片,所以被「黃標」而無廣告收入,事件並無打擊到佢拍片既動力,反而繼續大放笑彈!

深田詠美今次就玩震震主題,拿,唔好誤會係震蛋呀,唔關事架,佢坐既係減肥用既震震機咋!

係片入面,深田詠美要挑戰唔同既震度之餘,仲要完成唔同任務,例如飲水、聽電話等等,所以咪攪到濕晒囉,個心口仔~

來源:深田えいみ / Eimi Fukada

0 comments on “【有片睇】深田詠美玩震震挑戰 濕晒傾電話

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: