趣味奇聞

【夜媽媽睇依啲】日本 Youtuber 教你:桃尻化計画!(有片)

又到左一期回既「夜媽媽睇依啲」系列,繼續睇片學修下身部位。

又到左一期回既「夜媽媽睇依啲」系列,上次就分享左日本 Youtuber だーしのch 俾大家,睇片學修下身部位,由於反應熱烈,有女讀者話想再學多啲,所以我地又放多條教學片俾大家參考一下。

今次名為桃尻化計画!都係修股部為主,提升返個線條,睇落就會緊緻一啲。

來源:だーしのch

0 comments on “【夜媽媽睇依啲】日本 Youtuber 教你:桃尻化計画!(有片)

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: