趣味奇聞

【有片睇】日本「重量級」女 Youtuber 賣身吸晴搵廣告

要做 Youtuber 要有腦之外,如果有副好 BODY 真係升 VIEW數 升得好快!

今時今日要成為 Youtuber 已經唔係難度,但要賺到錢既話,就真係要諗下計仔,攪下啅頭野先可以吸引到人睇,例如日本一位啱啱開始拍煮嘢片既女 Youtuber,就好識得利用自己天賦既身材,成功係網上製造熱話,仲搵到廣告商添!

睇片:

身材好巨不得止,仲要著緊身tee,真係豈有此理!

如果夜麻麻睇佢煮野,真係個身心都好肚餓呀~~~~

來源:くまクッキング

0 comments on “【有片睇】日本「重量級」女 Youtuber 賣身吸晴搵廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: