甜故世界

【香港甜故】人妻出軌記(5)- 特別出火服務

平凡人妻,因為老公的安排下,踏上刺激的性遊戲體驗。

阿迪拖住我上去佢屋企,佢係住半山區,一程的士好快就到。佢屋企好大,可能係豪宅區掛,加上佢一個人住,又無咩特別佈置,簡簡單單既風格,感覺好舒服。

阿迪招呼我係一張梳化坐低,之後開左支紅酒,甜甜地幾好入口既味道,飲飲下,阿迪就帶我去參觀佢間屋,原來佢都有玩開攝影,而佢滿意既作品都會曬出黎掛係屋度裝飾。

我仲打趣話,不如我做你model影相啦

阿迪就話好,而且見我醉醉地,仲話特別有感覺

就係咁,我地主要係客廳同窗前影左幾張相

我:俾我睇下,嘩,依個真係我黎架?
阿迪:人靚,點影都靚
我:你口花花啦
阿迪:你真係好吸引呀
我:你影到我好吸引咋。

突然間,我諗到點反擊老公,就係當佢係交友app上個班狗公,影返輯好性感又誘惑既相俾佢睇,等佢心思思都好!

我:阿迪呀,不如你幫我影多幾張呀~
阿迪:好呀,你想點影?
我:我想咁影

決定個刻,其實好緊張,始終第一次係陌生男人面前除衫影相,而且阿迪之前睇過我既性感相,網上同面對面係唔同感覺,點都有啲尷尬,不過可能飲左酒又大膽少少,所以我都放開一切,慢慢解開衫鈕,再拉低衫領,整個過程都被阿迪既鏡頭補捉。

阿迪開始指導我,教我擺出唔同既pose,仲同我一邊傾計令我放鬆,但我依個新手其實來來去去都係幾個老公幫我影性感相既pose。

阿迪一眼就睇穿,所以就提意我照擺個幾款pose,但佢就返唔同角度去影,同埋慢慢調教我既姿勢,原來剩係對腳既擺法都有好多種,腳板內八字、雙腳交差,都已經有唔同感覺。

我地由客廳張梳化、餐枱、窗台,影到入廚房,真係好誇張,而接下來,我竟然走入睡房上床,俯首弄姿,半開眼咬唇、雙手交差夾胸再烏低身、半躺床上拉高少少條裙,盡可能發揮自己的魅力,擺出近乎挑逗的姿勢叫佢影,阿迪好似都估唔到我咁大膽,不過都好專業舉起部相機影。

阿迪:唔知道你,會唔會想再放膽啲,背向鏡頭作狀除衫俾我影呢?
我:好呀,無問題

我背鏡頭,慢慢除下裇衫,解開裙的拉鏈,相機的「咔喳」聲沒有聽過,我伸手向後解開bra扣,作狀半裸回望阿迪,見到他好似定了格一樣,我知道他接近把持不住,無法專注於攝影。

這一刻,我知道,好像有點過了火,再影落去,我真係會同佢上床大戰,於是我趕快著返件衫,二話不說就衝入去洗手間,希望俾我們兩個冷靜一下,我都唔知自己入左廁所幾耐,阿迪亦都開始send返啲相俾我。

講真,依幾十張相真係好靚,同我以前影既都唔一樣,而我亦都好快手揀左幾張我覺得比較誘惑既相,send俾老公睇,點知個衰佬已讀不回!

我無再理佢,我整理返自己啲衫,竟然發現自己底褲有少少水漬,再摸一摸自己,原來唔覺意之下有反應濕左,唔通我自己都曾經對住阿迪有性衝動又自己都唔發現?

不過,我諗阿迪應該都有,如果唔係,又點會係我除衫影相個刻,成個人定晒型無反應,諗到依度,一陣間出返去點算好呢?都係唔理咁多啦,而且,我今晚係佢既一份禮物,雖然唔會同佢上床,不過都有好多唔同方法,俾到佢滿足。

係我出去個一刻,發現阿迪已經開電腦睇梗頭先影既相,不過佢背對我,而且太入神,所以無留意到我已經出左黎。

而我更發現,佢唔單止睇梗我既相,隻手仲不自覺摸梗佢自己。

我諗佢應該已經好想要我,不過礙於我無俾機會,所以佢都唔敢亂來,於是我就借意細細聲同佢講,我想要多杯酒,阿迪聽到後,先發現原來我已經係佢身後,佢急忙整理好自己,再入廚房倒酒俾我。

我靜靜地跟係佢身後,係佢倒酒個時,突然攬落佢度。

我:你頭先好入神望住我啲相呀
阿迪:係呀,你真係好靚,好吸引

我:sorry呀,我知你有反應,但係我未準備好呀。
阿迪:嗯,明白呀,我都唔敢想太多
我:不如咁呀,我最多幫你舒緩下啦

講完依句,我攞起杯酒,一飲而盡,然後就攬住阿迪同佢KISS,佢既嘴唇好豐厚柔軟,同佢kiss都幾舒服,而佢雙手好大,好溫柔咁撫摸我的身體。而我亦都開始撫摸返佢,摸到佢下邊已經漲到好大好硬。

我地一邊kiss,一邊摸對方,然後慢慢走到客廳,女上男下地坐在梳化,阿迪再次解開我的衫鈕,來回吻我的頸、胸口。

我亦都伸手去撫摸他的身體,我們兩個扭在一起互相親吻、愛撫,即使雙方都沒有除下最後的衣服,都已經感到各自的體溫正在慢慢升起。

我:我未準備好俾你,不過,我想令你舒服一下
阿迪:嗯,真係唔可以入呀?
我:唔得呀,我最多幫你打出黎呀。
阿迪:好,好呀~

我解開他的皮帶撥弄他的下體,感覺到佢已經扯晒旗,而且越來越大、越來越硬,當我的手搓揉他的龜頭時,佢枝野已經扯恆晒現晒形,仲感覺到因為興奮而產生的生理反應。

我一手揸實佢碌野,再係佢耳邊吹咗一口氣,之後講:「係唔係想食我呀」,跟住佢碌野應聲由底褲口彈出黎,我先知原來真好大條,跟住我係咁上下不停捽碌野,然後錫佢耳仔,阿迪不斷搓揉我對波。

其實我都忍得好辛苦,個一刻都想不顧一切坐上去俾佢入,但我始終都忍住,話晒第一次見又點可以咁隨便就可以插入黎,雖然忍到我妹妹濕晒又痕,不過見佢舒服完,又有少少滿足。

最後,我都決定係唔除底褲之下,磨到佢出火,咁起碼我都可以頂下癮呀,當我坐上去搖左無幾耐,阿迪突然間攬實我叫左幾聲,我就feel到佢已經射左係我條底褲到,就連絲襪都有佢既精液。

阿迪射完之後,都即刻俾紙巾我整理,結果我又要去洗手間攪一大輪。

完事後,阿迪幫我叫左架uber送我返屋企。

當晚返到去,老公仲未瞓,好明顯就係想等埋我,而我入屋之後,就已經攰到坐係梳化度攬住佢。

《待續》

【香港甜故】人妻出軌記(1) - 今晚挑逗你

【香港甜故】人妻出軌記(2)- Phone Sex 初體驗

【香港甜故】人妻出軌記(3)- Phone Sex 聯乘真人試玩

【香港甜故】人妻出軌記(4)- 我係萬人迷

睇字聽聲仲唔夠?咁就要用埋飛機杯啦!

男性飛機杯 一套有齊 陰道版、後庭版、口交版

✅ 一套有齊3個版本:陰道版、後庭版、口交版 ✅ 清洗後可循環再用 ✅ 深入敏感地帶 ✅ 不同版本,為你帶來全方位享受

HK$120.00

0 comments on “【香港甜故】人妻出軌記(5)- 特別出火服務

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: