趣味奇聞

【日本】1 男 2 女高女生不雅照流出 意外掀起網上熱話

twitter 上面瘋傳了幾張關於日本高中生既不雅照,隨即引起一片網上熱話。

最近,twitter 上面瘋傳了幾張關於日本高中生既不雅照,隨即引起一片網上熱話,雖然相片入面既男女主角都無除衫,極其量都只係著住校服做出性愛姿勢,而旁邊就有位女同學係度食薯片「睇戲」。

消息傳出之後,有指校方馬上處份相入面個  3 位學生,更有指已經踢左佢地出校,有好多網民就替「薯片姐姐」唔抵,更係 Twitter 發起抗議,大家可以搜尋 Hashtag「#ポテチ姉貴の退学に抗議します」就可以搵到。

日媒《弁護士ドットコムニュース》報導,學校方面已澄清無踢到 3 人出校,但就唔會再為件事講太多;有趣的是,網上已經有大量為支持「薯片姐姐」既惡搞圖。

0 comments on “【日本】1 男 2 女高女生不雅照流出 意外掀起網上熱話

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: