情趣介紹

【AV 女優】傳奇級新人「灰姑娘」- Riko 佐藤りこ

今次介紹既 AV 女優 Riko 佐藤りこ,出道之初就係 2019 年成為傳奇級新人。

唔知大家睇 AV 既時候,有無話搵特定既女優黎睇呢?睇返成人影片網站「FANZA」的銷量榜,就知好多人都會指定睇三上悠亞、高橋聖子等,原因就係佢地既知名度,加上樣貌同身材出眾,自然就成為首選,不過世事係無絕對,例如今次介紹既 AV 女優 Riko 佐藤りこ,就係 2019 年成為傳奇級新人。

Riko 早係 2019 年就已經出道,大家唔好以為佢超級靚女,其實佢個樣貌好平凡,甚至可以話係亳無亮點,天生單眼皮,就如日本少女,正因為佢夠平凡,所以好多觀眾都有種更加親切既感覺,出道後更被人稱為「灰姑娘」,而佢既銷量仲贏左王牌女優小島南!

0 comments on “【AV 女優】傳奇級新人「灰姑娘」- Riko 佐藤りこ

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: