情趣介紹

【AV 女優】史上最年輕又最可愛的媽媽 – あいか 藍果

今次要介紹俾大家既女優,就係身材達 G 級,只要 20 歲,不過就已係兩孩之母既可愛媽媽級女優 - あいか 藍果。

[BGSD-323] Aika Nishiyama 西山藍果 – ハックツ美少女 Revolution
AV 題材相當豐富,而演出既女優由十八、廿二到六十路都有,每個年齡層都可以搵到觀眾,而今次要介紹俾大家既女優,就係身材達 G 級,只要 20 歲,不過就已係兩孩之母既可愛媽媽級女優 – あいか 藍果。

從片商 Madonna 出道的女優 あいか 藍果,係 17 歲同 18 歲既時候已經生左兩個小朋友,但佢認為自己仲後生,唔想就咁定落黎,所以佢決定要趁青春,來一場瘋狂既挑戰,選擇拍 AV。

雖然生過小朋友,但係 あいか 藍果 既身材仲 keep 得幾好,而佢對車頭燈仲達到巨大 G 級,但可能因為生過,所以胸部有少少鬆軟,而且乳頭既顏色同形狀都係有啲啲唔同,不過就岩晒有戀母情意結既觀眾。

 

0 comments on “【AV 女優】史上最年輕又最可愛的媽媽 – あいか 藍果

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: