情趣介紹

【女生必學】一個戴 Bra 小技巧就做到 Push Up 效果 呈現豐滿胸部

無論你係大波定係貧乳,只要戴 Bra 時做返一個小技巧,就可以馬上令你升級。

無論你係大波定係貧乳,只要你已經係一個發育既女人,都會戴 Bra,今次我地就同大家分享一個小技巧,原來當你戴胸圍既時候,只要簡單做返一個小技巧,就可以馬上令你升級,唔駛加墊都可以睇落大一個碼,事業線都加深唔少。

1.首先就係穿好 Bra 帶同 Bra 扣。

2.然後用手伸入胸圍內,儘量把腋下部位拉向胸口,令到胸圍可以更好包裹胸部,完成一邊之後,再次同樣方法做另一邊。

3.撥好之後,就可以再次整理胸圍的位置,既要舒服也要注意走光既問題。

成個胸部馬上升一級,事業線亦都加強埋,各位女士不妨參考下呀!

0 comments on “【女生必學】一個戴 Bra 小技巧就做到 Push Up 效果 呈現豐滿胸部

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: