甜故世界

【香港甜故】人妻出軌記(4)- 我係萬人迷

平凡人妻,因為老公的安排下,踏上刺激的性遊戲體驗。

自個次之後,我每日都好忙,就係忙返工之外,仲要覆班友既留言,而我都開始大膽咁影多左露骨相,留下好挑逗既說話,但我都有底線,就係唔會出去同佢地做愛。

睇住個FANS數上升,個心又真係飄飄然,有種萬人迷既感覺,而老公就提意,如果fans數去到一千,就送啲小禮物俾佢地,結果人數係幾個月間,唔止去到破千,仲差少少就去到一萬,不過個數就9千幾咬住咬住,係到唔上升去,於是老公又提意,送份激啲既禮物。

我:吓?仲要幾激,之前都送貼身內衣、絲襪,雖然本來都都係掉,但我自己都覺得激。
老公:攪掂啦,你自己睇下個po講咩禮物。
我:等我睇下先,喂,你竟然咁寫??

老公出個po係咁寫:如果fans數達到一萬,我就請佢…好好享受我…依份喜悅。

如是者,過左唔夠一星期,人數真係破萬,而我亦都要兌現承諾,送禮物,不過今次送既,唔係貼身物品,而係我。

雖然依段時間,我一直都有同網友傾計、覆msg,好似大家都識咁既,不過始終網上世界同真實唔同,而且佢地個個都係因為我身體,而開始留意我,如果真係見面既時候,其實都幾尷尬。

不過,既然都應承左,唯有硬住頭皮出去啦,於是我就從中揀左一位睇落幾斯文,年紀大我少少既男士,佢叫做阿迪,係見面之前,我同佢交換左whatsapp傾下先。

阿迪:你好呀~April
我:你好呀!你叫阿迪?
阿迪:係呀~nice to meet you
我:nice to meet you
阿迪:係呢,唔知約見面,你想做咩呢?
我:哈哈,乜唔係你安排咩?
阿迪:哈哈,好啦,咁不如到時見個面,食飯先?
我:好呀~
阿迪:咁你鍾意食咩?
我:我無所謂㗎,咩都食!
阿迪:咁呀,好啦,我安排下先。
我:好呀,等你~

就係咁,我地之後,keep住見面前都會send msg傾下,都係正經傾下生活、工作野,而我都會send下返工look俾佢睇,感覺阿迪唔係個種狗公格,我個心都慢慢定落黎。

好快就去到約會個日,因為個朝仲要返工,所以都係平常咁著恤衫、裙、絲襪加高踭鞋,其實都無咩太特別,不過老公就建議約會個時,解開最頂個兩粒衫鈕,有啲若隱若現既感覺。

出發之前,我想同老公傾下先,一來唔知佢會點諗,二來如果阿迪想進一步,我又要點做呢?於是,我whatsapp老公。

我:老公~
老公:點呀?女神今晚有約喎
我:唔好講笑住啦,我好緊張呀!
老公:點解呀,出去食個飯,又唔係食咗你~哈哈
我:喂呀~就係怕佢食左我,到時點算呀?
老公:傻豬黎架,我俾得你出去,就唔擔心啦
我:食完飯,佢帶我去開房呢?
老公:如果真係咁,你就順住自己想法去啦
我:你唔介意咩?
老公:咁啦,你當今晚自己係單身,享受一下俾人追既感覺,如果岩feel,你就去啦
我:哦…

老公既然都咁講,我就當自己仲係單身,一切都順其自然啦,而且唔岩,佢都迫我唔到既,但我跟得佢去開房,即係我又預備好?

於是,我就好似一份包裝好的禮物,靜待晚上的約會。

阿迪約左我6點半係中環等,佢book左餐廳同我食晚飯

而佢都好準時係約好既地方等

我:Hi~
阿迪:Hi~
我:我地今晚食咩呀?
阿迪:到時你咪知囉。

阿迪帶左我去一間酒店既餐廳,可以睇到海景,整個環境都好昏暗,感覺都幾浪漫,依點我又真係估唔到,睇埋餐牌都唔平架

我:嘩,咁貴既(我衝口而出,都覺有少少失禮)
阿迪:哈哈,同你食飯喎,更係要襯得起你啦
我:第一次見,你唔怕我係大肥婆或者好醜樣既咩?
阿迪:我信自己直覺,依餐飯係值得既
我:哈,咁都有既
阿迪:有無咩想食?
我:無所謂呀,你話事

阿迪點好餐,我地一邊食一邊傾,整個氣氛都幾輕鬆、愉快,而佢俾我既感覺又唔係我想像中要扑野開房個種,所以個心自自然就無咁緊張,老公亦都無Whatsapp我,我諗佢可能自己出去玩添。

飯就食完,咁跟住要點做呢?我要走呀?定係繼續個約會?

講真,阿迪都無對我做過份野,而老公之前都話想我隨心去做,就當今晚唔係結左婚既人妻。於是,我就決定今晚交俾阿迪話事,但之前點都要問一問老公先既。

於是我借意去洗手間,順便問下個衰佬。

我:老公~
老公:點呀?女神,食我開心嗎?
我:ok 啦,都岩食又幾好味。
老公:咁阿迪即係靚仔啦,有無俾佢抽水先
我:無呀,人地都好斯文有禮架
老公:咁ok呀
我:老公呀,唔講笑住,飯就食完啦
老公:嗯,仲有下場?
我:如果我同佢去開房呢?
老公:ok呀,enjoy

其實我係故意講依句,睇下佢咩反應都好,點知個衰佬竟然咁答我,於是我就決定要反擊一下佢
係洗手間出黎之後,我決定要引導下阿迪,而且岩岩又飲左酒,個膽又大左少少

所以,我就扮有少少醉,坐得近啲阿迪,等佢有機會接近下我,而佢都好似feel到有機會,有意無意間,都會掂下我隻手,不過就無趁機抽我水。

我:食完飯,跟住你有無時間呀?
阿迪:梗係有啦!
我:咁我地有咩節目呀?
阿迪:我地不如出去行下?
我:好呀

阿迪帶左我去中環附近既公園行下,海風吹埋黎又好舒服,其實都幾浪漫,而我地行既時候,我又繞實佢隻手行,而且仲會壓到我個胸,我諗係男人都一定會鍾意。

行到去一個露台位,阿迪提意幫我影幾張相,佢仲好細心教我擺pose,唔係佢講,我都唔知,原來擺pose真係好大學問,影出黎個效果真係同老公幫我影個啲差好遠。

可能企係露台位大風,我睇相時開始有少少凍,阿迪係依個時候,突然攬住我,個刻我個心卜卜跳,係緊張兼又有感動,佢真係好細心、體貼。

阿迪:唔好意思呀,我唔捨得你凍,無問你就攬住你
我:傻瓜
阿迪:我可唔可以攬實啲呀?
我:可以呀,你好暖呀
阿迪:你好香,食飯個時已經聞到香味
我:我平時唔用架,見今晚有約會先噴香水
阿迪:我好鍾意依種香味
我:哈哈,係咩
阿迪:你要唔要趕住走呀?
我:唔駛呀,我今晚預左約你架麻
阿迪:咁,不如來我度呀
我:嗯…

其實我仲未準備好,同第二個男人上床,只知個刻好浪漫、好感動到我,於是我低頭「嗯」左一聲當應承佢,而且就算去到佢屋企,都唔一定上床,佢唔願意的話,迪都迫唔到我,最重要係,我仲未諗到激返個老公。

《待續》

【香港甜故】人妻出軌記(1) - 今晚挑逗你

【香港甜故】人妻出軌記(2)- Phone Sex 初體驗

【香港甜故】人妻出軌記(3)- Phone Sex 聯乘真人試玩

睇字聽聲仲唔夠?咁就要用埋飛機杯啦!

男性飛機杯 一套有齊 陰道版、後庭版、口交版

✅ 一套有齊3個版本:陰道版、後庭版、口交版 ✅ 清洗後可循環再用 ✅ 深入敏感地帶 ✅ 不同版本,為你帶來全方位享受

HK$120.00

0 comments on “【香港甜故】人妻出軌記(4)- 我係萬人迷

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: