趣味奇聞

【道歉要露出胸部 】深田詠美 拍片同 Youtube Say Sorry?

深田詠美新發左一條向 YouTube 道歉既影片,一反笑容滿面既常態,而且相當嚴肅,唔同佢出錯野?又或者被人爆大鑊,有可能影響事業而要 say sorry?

深田詠美有幾正,相信唔駛介紹,大家都已經睇過既作品,而除左拍 AV 之外,佢都有拍 Youtube 片,分享一下唔同既事,由於佢既片相當有趣味又搞笑,所以訂閱人數都差唔多有 30 萬,而大熱影片有近 280 萬觀看次。

但係,佢最新發左一條向 YouTube 道歉既影片,而且相當嚴肅,一反笑容滿面既佢,唔同佢出錯野?又或者被人爆大鑊,有可能影響事業而要 say sorry?

到底有什麼做錯了?不如先睇片

原來早前,深田詠美拍左兩條關於男女之間性事既話題影片,不過就被 Youtube 判定為有「性意味的內容」,因此停止左佢既影片廣告收入,所以佢就拍返條表示深感抱歉既謝罪片。

1 comment on “【道歉要露出胸部 】深田詠美 拍片同 Youtube Say Sorry?

  1. 引用通告: 【有片睇】深田詠美玩震震挑戰 濕晒傾電話 – Man's Play

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: