情趣介紹

【AV 女優】新人介紹 はやのうた 早野詩

大家都要多多支持一下樣貌同身材兼備既新人,早野詩 (はやのうた)

每天都有新星湧現的日本 AV 界,我諗大家都未必計得晒所有面孔,有部份女優甚至只係拍過 一、兩部作品,就已經收山,所以大家都要多多支持一下新人,例如依個 早野詩 (はやのうた)。

早野詩早已經拍過幾套作品,但 tiwtter、ig 既人氣始終麻麻,不過樣貌同身材兼備既佢,假以時日都會有一番大作為,但係片商會唔會有耐性等到個日,就不得而知啦。

大家睇住圖先啦,片就自己上網搵啦。

twitter: @hayano_uta

0 comments on “【AV 女優】新人介紹 はやのうた 早野詩

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: