趣味奇聞

【藤井サチ】日美混血模特兒 五官最標緻

今年 23 歲既日本既靚女模特兒「藤井サチ」,有著日本及美國血統,既有日本人的可愛,也有美國人的標緻五官,加上 170cm 的身高,外表寧舍出眾。

今日要介紹既唔係 AV 女優,而係日本既靚女模特兒「藤井サチ」,今年 23 歲既佢,有著日本及美國血統,既有日本人的可愛,也有美國人的標緻五官,加上 170cm 的身高,外表寧舍出眾。

藤井サチ 係 14 歲既時候已經被星探發掘做 Model,而一年都唔夠仲已經勝出少女雜誌《Seventeen》既選美比賽,往後亦都成為雜誌既專屬模特兒,隨住知名度越來越高,佢亦都成為女性時尚雜誌《ViVi》首選 Model,於時裝界擁有一定名氣。

 

0 comments on “【藤井サチ】日美混血模特兒 五官最標緻

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: