甜故世界

【香港甜故】人妻出軌記(3)- Phone Sex 聯乘真人試玩

平凡人妻,因為老公的安排下,踏上刺激的性遊戲體驗。

我都估唔到自己咁爛口又串咀,但諗到可以激返個死肥佬,又好開心。

肥佬:仆你個街呀,俾我見到你,一定拖入後巷玩撚死你。
老公示意我配合佢,於是我扮演一下,就叫:救命呀。
肥佬:叫救命都無用,頭先好撚串架,依架就姦你
我:唔好呀…

係依個時候,老公突然反轉我仲爬上黎,再從後伸手掩我把口,成個情節就係老公扮成肥佬,由肥佬把聲主導佢點做,而電話另一邊既肥佬,當然唔知道佢一路講,我就同老公一路玩強姦遊戲。

肥佬:今日著成咁,即係預左俾人姦啦,我依架就扯開你件衫,咀你條頸
我:啊,呀…
肥佬:正呀,揸爆你個大波波,再抆你粒lin
我:好痛呀…(老公真係落手又揸又抆)
肥佬:睇埋下面有幾濕先,屌你淫閪呀,俾人姦都咁濕既,等我試下味先

老公唔單止照足肥佬講既去做,仲真係捉實我,去錫我下面,而第一次同人玩 Phone Sex,其實係有啲新鮮感,加上對手係老公就放心,所以身體自然係有反應。

我亦都感覺到下面真係好濕、好濕,而且個人開始熱添,呻吟聲亦都越來越大。

我:呀…嗯…呀…嗯…
肥佬:又話唔好,依架俾又呻吟叫,你啲水係幾甜,唔知個閪窄唔窄呢?

老公即刻就會意,好快就指插我,由一隻手指插到兩隻,每一次插入去之後,佢既手指仲會突登勾一勾先出返黎,而我腦中就不斷幻想自己被肥佬糟質,反應就更大,結果俾佢指插一輪,就係佢抆返隻手出黎之際,我竟然唔止流水,直頭係噴左出黎。

隨著淫叫聲此起彼落,水花從妹妹噴出,同時間,電話另一邊的肥佬,大叫一聲:「我要射啦,要射撚晒入去」

我:呀…唔得啦…唔得啦…要瀨啦…啊…
肥佬:嘩,你噴水呀,我依度都聽到呀
肥佬:你爽完啦,我都出咗火,今次就放過你啦

跟住佢就收左線。點知老公係依個時候,突登影低我個高潮後既全身相再send俾條友,順便再出多個po,而我已經無力反抗,咁就瞓左。

結果第二朝起身,老公個電話爆晒通知,我就咁睇一睇,九成九都係想我出去上床個啲留言,都有讚我靚。

而自此之後,我配合老公影左好多相,又玩下制服、校服、黑絲、船襪,原因就係女人天生就鍾意人哋讚囉!仲有就係,老公開始俾個app我玩,要我同班狗公交流下咁話喎。

《待續》

【香港甜故】人妻出軌記(1) - 今晚挑逗你

【香港甜故】人妻出軌記(2)- Phone Sex 初體驗

睇字聽聲仲唔夠?咁就要用埋飛機杯啦!

男性飛機杯 一套有齊 陰道版、後庭版、口交版

✅ 一套有齊3個版本:陰道版、後庭版、口交版 ✅ 清洗後可循環再用 ✅ 深入敏感地帶 ✅ 不同版本,為你帶來全方位享受

HK$120.00

0 comments on “【香港甜故】人妻出軌記(3)- Phone Sex 聯乘真人試玩

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: