趣味奇聞

【雞排妹】又掀暴動?為餐廳擺出誘人 pose 拍攝新照

係餐廳望住雞扒妹,又點止想食飯!

台灣知名女星鄭家純(雞扒妹),唔單止人靚、身材好,仲有一顆不畏強權既正義心,除左一直關注社會議題之外,最近仲為女士受到性侵或性騷擾的問題發聲!近日期埋首工作既佢,係 IG 同 FB 分享為餐酒館拍攝既花絮照片。

話明係形象照,非常專業既雞扒妹擺出既姿勢非常唔簡單,吊帶 Deep V 裙已經露出事業線,仲要微微張口加上殺食眼神,真係問你死未,就連網友都留言:「看了不只想純吃飯!」

照片:鄭家純 FB/IG

0 comments on “【雞排妹】又掀暴動?為餐廳擺出誘人 pose 拍攝新照

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: