趣味奇聞

【有片睇】上原亞衣 新 Youtube 片放風 可能復出 AV 界?

人氣女優上原亞衣,近日放風話復出拍 AV ,到底係咪真呢?

自從 AV 女優上原亞衣表示從 AV 界引退之後,一眾男生的晚上慰藉對象又少一個,不過上原唔拍 AV,都有拍片做 Youtuber,保持返個人氣,而佢係最新發佈既影片中放風,話可能會復出拍返愛情動作片,唔知大家又期唔期待呢?

上原亞衣係影片入面,親身到訪 SOD,即場問到一年拍 12 套有幾多片酬,又話想試下 VR。如果消息係真既,大家又想睇咩主題呢?黑絲、強制定係夫目前?

影片:あいちゃんねる 上原亞衣 Youtube

0 comments on “【有片睇】上原亞衣 新 Youtube 片放風 可能復出 AV 界?

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: