趣味奇聞

【AV 盤點!】10 大 AV 女優熱銷排行榜,第 5 至第 1 位介紹!

10 大 AV 女優熱銷排行榜介紹,想知邊10位?咁就要睇落去啦!

之前就同大家介紹左日本最大娛樂影音網站《FANZA》公佈既 2020 上半年既 AV 銷售排行榜,第10至第6位既女優,今次就介紹埋排行頭五位女星俾大家。

想知邊幾位?咁就要睇落去啦!

第5位:二階堂夢

20出頭仲讀梗大學既佢,曾經參加過選美比賽,而佢係作品中都有試過以選美小姐既角色登場,最吸引之處就係一對 F 奶同埋超敏感既身體反應。

第4位:石原希望

做人要有希望,連睇 AV 都要有「希望」!石原憑藉 F 大奶奶同埋一張好似混血名模池田依來沙既臉蛋,令佢大受歡迎。

第3位:橋本ありな(橋本有菜)

橋本有菜曾經係 2018 年奪得《DMM成人大賞》最佳女優獎,相當之有來頭,相信大家都有睇過既作品,至於佢有咩吸引力,相信都唔駛多介紹啦?

第2位:安齋らら(安齋拉拉)

安齋拉拉經歷過多次改名,以前叫宇都宮紫苑、Rion,依架就叫安齋拉拉,並重新回歸 AV 界,不佢既 J 級巨乳,仍然係堅挺未減。

第1位:三上悠亞

三上悠亞榮登第1位,依個結果相信大家都唔意外架啦!

0 comments on “【AV 盤點!】10 大 AV 女優熱銷排行榜,第 5 至第 1 位介紹!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: