趣味奇聞

【AV 盤點!】10 大 AV 女優熱銷排行榜,第 10 至第 6 位介紹!

10 大 AV 女優熱銷排行榜介紹,想知邊10位?咁就要睇落去啦!

所謂各花入各眼,唔知大家睇 AV 既時候,又有無指定愛好既女優呢?而日本最大娛樂影音網站《FANZA》早前就公佈了 2020 上半年既 AV 銷售排行榜,而前十名之中竟然無大家耳熟能詳既深田詠美、波多野結衣!

想知邊10位?咁就要睇落去啦!

第10位:花音うらら(花音麗)

花音以純樸既外表吸引唔少宅宅,不過係作品之中,又表現出超強既性慾,簡直結合了天使與魔鬼既化身。

第9位:葵いぶき(葵伊吹)

葵いぶき(葵伊吹)既賣點就係細細粒,身高只有 152cm 既佢就一啲都唔易食,因為佢有 G 級既雙奶呀!

第8位:小野六花

小野同樣都係細細粒,身高僅 148cm,不過就無「超級胸器」,但勝在身材勻稱同白滑皮膚。

第7位:宮島めい(宮島芽衣)

宮島並稱為 SOD 暑假最強兵器,白嫩肌膚、螞蟻腰仲要係 F 奶,而身為學生既佢,係因為要賺錢出國讀書,所以拍 AV 都只係期間限定。

第6位:松本いちか(松本一香)

除左巨奶之外,貪乳即係細胸都一樣市場,而松本一香仲要有一副臭串學生妹樣,自然又會殺出另一條血路。

想知頭5位,請留意最新文章

0 comments on “【AV 盤點!】10 大 AV 女優熱銷排行榜,第 10 至第 6 位介紹!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: