趣味奇聞

【港版成績好做一次?】媽媽懷疑個仔暗交補習女 MISS

最近有網民係「香港討論區」出左個題為《我覺得阿仔同個補習Miss一齊咗》既帖文,唔通真係會補埋生物堂?

早前,我地就報導佢中國有位外藉 MISS 同學生補習,仲推出「成績好就獎勵做一次」既教學方法,結果班學生仔個個成績都突飛猛進,補到上埋床依種 AV 情節,可能最近都係香港發生添。

最近有網民係「香港討論區」出左個題為《我覺得阿仔同個補習Miss一齊咗》既帖文。

究竟結果係點就無人知,到底會唔會係「成績好做一次?」既港版,就要問返個事主啦。

來源:discuss.com.hk

0 comments on “【港版成績好做一次?】媽媽懷疑個仔暗交補習女 MISS

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: