趣味奇聞

【日本女星】吉岡里帆 清純帶羞澀的美

吉岡里帆唔止人清純,身材仲好好添。

如果大家有睇開日劇,相信對於吉岡里帆這個名字一點都唔陌生,依位來自京都的 28 歲女星,自出道以來都已經拍過唔少日劇,加上清純又略帶羞澀既外表,令佢人氣急升。

吉岡里帆有唔少作品,其中編輯最有印象就係《你已藏在我心底》入面飾演自我評價低落既女主角,而佢俾前度學長既心靈控制情節,更加係有S與M的調教感覺,吉岡係劇中仲有性感演出。

唔知大家又有無睇過吉岡既演出呢?不如先睇下佢既水著 Look 先啦~

獨家網店:Mplay Store 上線啦

0 comments on “【日本女星】吉岡里帆 清純帶羞澀的美

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: