情趣介紹

【情趣玩具】男性恩物飛機杯 一套有齊 3 重享受

依套飛機杯分別有口交版、陰道版、後庭版,為你帶來更真實、更有感覺的真人享受。

有時睇 AV 或者睇 甜故 都會有扯扯地既感覺,最高享受就更係一邊睇一邊同條女做,但如果你係單身,又或者想試下伴侶以外既感覺又唔想出軌,其實你可以用飛機杯,而我地網店新上架既 男性恩物飛機杯,就有齊三重享受。

依套飛機杯分別有口交版、陰道版、後庭版,而每個飛機杯內部都各有特色、凹凸不平既設計更加係仿照人體而造,為你帶來更真實、更有感覺的真人享受。

網店:https://mans-play.com/mplay-online-store/

 

0 comments on “【情趣玩具】男性恩物飛機杯 一套有齊 3 重享受

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: