趣味奇聞

【有片睇】真人版甘露寺蜜璃 網爆:真係好勁呀!

早前就有位中國女醫生選擇 COS 九柱之一,身材出眾既甘露寺蜜璃,由於畫面過於震撼,而成為焦點熱話。

日本動漫《鬼滅之刃》之前掀起一遍熱潮,而當中既角色更成為 COSPLAY 主題之一,最受歡迎又多人扮既人物,首選係女角禰豆子。不過,早前就有位中國女醫生選擇 COS 九柱之一,身材出眾既甘露寺蜜璃,由於畫面過於震撼,而成為焦點熱話。

依位中國女醫生叫袁合榮,係山東青島市一間中醫診所做,而佢既另一身份就健美運動員,所以佢都練成左一身肌肉,仲憑粗壯肌肉走紅於網絡,當中最火熱既就係佢 COS 春麗

最近更扮演《鬼滅之刃》中性感又大波既甘露寺蜜璃。

https://www.instagram.com/p/CK_tzPXDcCN/

0 comments on “【有片睇】真人版甘露寺蜜璃 網爆:真係好勁呀!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: