趣味奇聞

【有片睇】吉澤明步 cos 春麗教學 女神素顏原來係咁?

吉澤明步退出 av 界之後,就係 youtube 教人化妝,日前仲扮春麗添,想知就睇片啦~

知名 AV 女優吉澤明步,曾經無數男性的女神,更加慰藉了你或你的的每一個寂寞夜晚,而自從吉澤退休之後,就變成為 YouTuber 開埋頻教化妝,日前佢出左條教學片,趁街霸女神春麗生日,一於 cosplay 扮春麗。

睇完片之後,唔知大家對於素顏既吉澤明步又有咩感覺呢?可以留言話我哋知架~

1 comment on “【有片睇】吉澤明步 cos 春麗教學 女神素顏原來係咁?

  1. 引用通告: 【有片睇】真人版甘露寺蜜璃 網爆:真係好勁呀! – Man's Play

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: