趣味奇聞

【ONS 必備】插入前用《iConsent》,簽「同意書」安全啲

扑野都要簽同意書,仲要前、中、後簽晒先可以入架!

最近成日都有新聞,就係男女約會或飲完酒之後,情不自禁去開房 Happy,不過事後就因為不同原因而報警收場,男方仲因此而被告強姦。有見及此,丹麥一間公司就推出左名為《iConsent》既 app,等雙方係發生性行為之前,可以簽返份同意書。

據《iConsent》官方講,當中既資料係保密,而且只會 Keep 24 小時,除非真係有刑事調查,先至會公開當中既數據,而《iConsent》既用法亦都好簡單,佢會分別問你地兩個 3 次,即係扑野既前、中、後期各問一次,需要 3 次都簽同意,先可以真真正正插入式性行為。

依個 app 暫時就只有 Google Play 可以下載,用 Apple 既話,或者要帶多部 Android 機啦,不過要攪咁多野又真係幾麻煩,不過就特別岩貪玩 ONS 一夜情既你呀!

0 comments on “【ONS 必備】插入前用《iConsent》,簽「同意書」安全啲

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: