甜故世界

【香港甜故】人妻出軌記(1) - 今晚挑逗你

平凡人妻,因為老公的安排下,踏上刺激的性遊戲體驗。

我叫April,27歲,同老公結婚4年,一對普通夫妻,老公是做貿易公司,間中要外出公幹,經常要陪客人食飯應酬,往往都不在家或者好夜先返來,而我是一個普通會計文員,除了正常朝9晚5之外,有時為了幫老公手,都會出去見客,不過老公大都是安排一些已經傾好,只是簽約的客人給我,所以算是應付自如。

難得這一晚,老公和我都在家,當然要好好地服侍佢,於是我精心炮製了他喜歡的食物,然後穿上他最愛的衣服給他看。

寬領的長裙,搭配一雙薄薄的黑絲,我沒有化上濃妝,只是簡單畫了眼線。老公看到之後,把口未食我煮的餸,就想先吃掉我。他從後抱緊我,錫我的後頸、耳珠,雙手已急不及待在我身上遊走,從衫領伸入去搓揉我的乳房,另一隻手沿著柔滑的絲襪從裙底伸入我的深處撥弄。

我:喂…喂呀…食咗嘢先啦…
老公:食緊啦…
我:唔…呀…唔係食我呀
老公:老婆,你突登著我鍾意嘅絲襪俾我睇㗎?

俾佢不斷的挑逗著,原本已經十分期待的心,就更加有感覺,於是我直接轉身抱緊他,我們親吻起來,兩條脷交疊纏綿,不斷在對方的口腔打轉,我地好耐無咁激鍚過,那一刻讓我找回第一次和他最愛的那份緊張感,由於老公是我的初戀,也是我第一個男人,所以感覺特別強烈。

老公:我愛你
我:老公…我都愛你呀…

個「呀」字都未講完,老公已經抱住我激吻,雙手比起平時更加用力地捏著我的股部,把我的下半身緊貼他,即使隔住條裙都感覺到佢的條野已經變硬、變得粗大,我伸手去摸他,我今晚就要用我既身體挑起老公既性慾。

我:老公呀…我想要呀…
老公:衰豬,你今晚特別曳曳咁嘅
我:你鍾唔鍾意呀
老公:梗係鍾意啦,我已經忍唔住啦

佢好快手就除了我的裙,把頭埋在我的胸口,享受屬於他的白滑乳房。

他的手來不及脫掉我的胸圍,只是輕輕撥開便直搗乳頭。

濕潤的口腔,再加上口水和舌頭的挑逗,已經令我興奮不已的呻吟起來。

我:啊、好痕呀
老公一邊吻我的乳頭,一邊伸手去除我條底褲,撥弄陰部,他的手好粗大,但好溫柔地撫摸。
我:好舒服呀、呀…啊…

為了進一步刺激他,我突登輕輕推開他,要他坐係梳化,然後我係佢面前,除低條裙、解開背後的扣,我係佢面前蹲下,再擘開他的一雙腳,先用指尖輕掃他,指甲每次劃過他的大脾,也感受到了他的反應,而他的陽具也早已為我預備,而我的小咀先輕吻,然後慢慢含入口,條脷係龜頭上打圈,由淺入深,將整支肉棒放入嘴內為他按摩。

果然,不消一刻,老公已經開始頂唔順想射,而他將我扶起,今次輪到我坐在梳化,他稍為抬起了我的腳,便開始慢慢地插入來。

其實我哋都係老夫老妻,做愛的方式,來來去去都一樣,但今次老公有啲唔同,佢一邊抱住我抽插,突然間係耳邊用好低沉嘅聲線同的講。

老公:嗄嗄嗄,我偷偷地幫你係交友app開咗account,仲放咗好多靚相上去。
我:吓、呀…真㗎?
老公:你知唔知好多狗公想約你出去扑嘢
我:唔好呀,我唔要呀…
老公:佢哋話睇住你啲相打J,好想真係入你,嗄嗄
我:你捨得我俾人曳曳咩…呀…
老公:我想睇吓我老婆有幾吸引咋…嘿呀…

佢講完依句之後,插得更加快、更加深,好快就射咗,做完之後,我被佢個段說話,攪到心仔卜卜咁跳,講真,我老公係我第一個男人,之前都未試過同其他人做過,所以性方面的事,其實就只知老公要我做乜就做乜,完全未試過其他嘢。

《待續》

睇字聽聲仲唔夠?咁就要用埋飛機杯啦!

男性飛機杯 一套有齊 陰道版、後庭版、口交版

✅ 一套有齊3個版本:陰道版、後庭版、口交版 ✅ 清洗後可循環再用 ✅ 深入敏感地帶 ✅ 不同版本,為你帶來全方位享受

HK$120.00

0 comments on “【香港甜故】人妻出軌記(1) - 今晚挑逗你

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: