趣味奇聞

【奇聞】俄羅斯情侶扑野攪到 9 樓跌落街?

扑還扑呀,唔好樂極生悲。

幾時都話,扑野都要睇地點,你唔好以為係屋企做就安全,如果揀錯地方,分分鐘唔係做多個生命,係無左條命。最近,俄羅斯聖彼得堡一對情侶,原本參加一個係室內舉行既狂野派對,但係佢地做愛期間,忽然從 9 樓窗戶墮下,結果個女人當場慘死,而男方就絲毫無損仲自己返上樓。

據現場消息指,事發既單位當日正進行派對,而 30 歲既女死者同佢 29 歲既男友情到濃時,就係窗台就地正法,唔係玩梗咩姿勢,又或者太過激,結果雙雙墮樓。

女方當場死亡,現場仲留下大灘血漬,至於半身赤裸的男方,就因為跌落樓時,有女方的身體卸去衝力,所以好彩執返條命。

事後,當地警方將該男子帶左返去調查,而涉案單位內仲有另外 2 個男子,不過警方就認為個兩條友唔關事。

0 comments on “【奇聞】俄羅斯情侶扑野攪到 9 樓跌落街?

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: