趣味奇聞

【口交技巧教學】男女都要注意 手口並用先可以令佢爽

口交唔係單純就咁放入口含住就得,其實仲有好多技巧野要學,想知既話,就要睇今次既口交技巧教學。

口交並唔係個個都接受,不過你肯另一半用口令佢舒服,佢就絕對唔會有離開你既念頭,但係口交唔係單純就咁放入口含住就得,其實仲有好多技巧野要學,想知既話,就要睇今次既口交技巧教學。

日本男優清水健出左本書《天王AV男優清水健完美性愛實戰講座》,入面有講到,口交要留意 3 大要點,分別係口水、含入面積、雙手。

口水要充足

大家要知道,男人對於口交既期待,絕對係被插入你個度更加高,所以口腔就一定要有充足既水份先可以營造陰部既濕潤感覺,係口水充足既情況下含入男人的陰莖,口水就可以充當成潤滑液,一來令女性無咁易攰,二來男人都會身心舒暢。

所以,大家平日要多多補充足夠水份,而食香口膠都有助刺激分泌更多口水。

含入面積

至於「含入面積」,其實都幾講口部技巧,因為彼此接觸的部分越多,對方既快感就會更加高,而含有既時候就要儘量放鬆嘴唇、舌頭,柔軟地、緊密地覆蓋在龜頭和包皮,而舌頭亦要不時撥弄對方的敏感點。

雙手配合地愛撫

雖然係口交,但唔係單純只用口,雙手都要好好配合先有更強既效果,嘗試下用手撫摸、撥弄對方的身體、陰莖、睪丸或揉捏乳頭,如果同時進攻對方兩處或三處以上的位置。

另外,如果配合埋眼神就更加一流,一邊含,一邊向上半張眼望下佢,真係腳都軟埋。

事前沖一沖 更易入口

簡單黎講,只要你掌握到以上 3 個重點,配合手口並用,一定可以另對方爽到爆發!不過,作為享受既一方,首先都要注意清潔同衛生,放入對方個口之前,最好就係沖乾淨先,咁就可以令佢更易入口啦。

俾個 Like 支持下啦:Man’s Play Facebook

 

 

0 comments on “【口交技巧教學】男女都要注意 手口並用先可以令佢爽

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: