趣味奇聞

【開心 Share】情色攝影大師米原康正 x《lute》胸走篇

早幾年,情師攝影大師米原康正推出既《胸走篇》企劃,大家睇過未?

各位男人對於AV呀、寫真依d咁既野,你地就一定睇得多啦,當中既女優名字你地都唔會陌生架啦,咁但係睇咁耐、j左咁多子孫,你地又知唔知係邊個影到依班女優咁靚女呢?答案就係佢呀~米原康正~

早幾年,AV 界情色攝影大師就同 lute/ルーテ 合作推出名為「胸走篇」的企劃,由佢自己親自監製之下,再搵左一班女星返黎拍左幾段影片,拿點都好大家都係睇左個段片先~

片就睇完啦~入面就有好多女優既波地彈彈下~係咪好正先? 去到最後仲有「那個泳池」喎~咁到底會有咩睇呢?

0 comments on “【開心 Share】情色攝影大師米原康正 x《lute》胸走篇

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: