趣味奇聞

【#腿控福利】回顧:東京美腿展 「ふともも写真の世界展」

女人唔同角度都散發唔同既魅力,其中被譽為「絕對領域」的地帶,就更加因為有神祕感而吸引不少男人。

只要你係鍾意女人既話,咁女人既身體任何部位你都應該會係想好好品嚐一下既,甚至係想全部一啖又一啖咁樣慢慢錫添。

不過,女人唔同角度都散發唔同既魅力,其中被譽為「絕對領域」的地帶,就更加因為有神祕感而吸引不少男人。拿,絕對領域就唔係講梗個洞口呀,而係由膝頭哥到大比個位呀~

早幾年,日本 twitter 用戶介紹左個名為「ふともも写真の世界展」展覽。依架就同大家分享下啦!

來源:ゆりあ@ふともも写真館、twitter@yuria

0 comments on “【#腿控福利】回顧:東京美腿展 「ふともも写真の世界展」

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: